Skrollaa alas
en
fi

KAIKKI MIKÄ MENI PIELEEN MUUTOSSAMME / OLOHUONE-PODCAST

11 huhtikuun, 2019

Kaupallinen yhteistyö: Lumo-kodit

naaGEdit-9795

Tiedättekö sen tunteen, kun KAIKKI menee pieleen? Me Valtterin kanssa tiedetään se liiankin hyvin, sillä meidän uuden kodin rakentaminen ei ole mennyt ihan kuten suunniteltiin… Asentaja porasi reiän keskelle huoneen lattiaa, sekä hänen asentama verhotanko tuli melkein niskaan. Pesulassa mattomme vaihtui jonkun toisen mattoon ja jokaisen verkkokaupasta tilatun sisustustuotteen kanssa tuli ongelmia. Yhdellä kertaa tuote oli homeessa ja toisella kertaa tuote oli aivan väärä. Näitä tarinoita riittää PALJON ja näitä lutetellaankin lisää tämän viikon jaksossa, missä kerrotaan teille kivisestä tiestä, joka meidän piti kulkea, jotta saatiin meille viimein täydellinen koti. Tätä jaksoa voisikin pitää melkeinpä jatkona V*ttu Kun V*tuttaa -jaksolle tai ainakin toivotaan, että meidän surkuhupaisat sattumukset saavat teidät nauramaan tälläkin kertaa.

Tämän podijakson myötä voidaan vihdoin kääntää uusi aukeama, sillä ollaan saatu käsitelty meidän epäonnekas muuttomme ja voidaan jättää se vihdoin taaksemme. Tämä uusi aukeama tulee olemaan täynnä valoa, tilaa, rauhaa ja rakkautta, kuten meidän Lumo-kotimme. Voidaan nyt keskittyä nauttimaan meidän kotimme ihanista asioista joita riittää, mutta tässä postauksessa kuvat viidestä merkittävimmästä. Ihan ensimmäisenä tulee televisio makkarissa, johon onneksi pitkän pohdinnan jälkeen löysin ovelan visuaalisen ratkaisun. Ensimmäisestä kuvasta ei edes meinaa löytää telkkaria vai mitä? 😉 Muita ihania asioita kodissamme ovat keittiön musta lavuaari, merinäköala, harmaa betonia muistuttava tehosteseinä, sekä mun ja Valtterin meikkipiste, jonka kruunaa suuret pyöreät meikkipeilit.

Lumo-vuokrakoteja on eripuolilla Suomea ja pääset katsomaan niitä täältä.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Acastin, iTunesin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

naaGEdit-9933 naaGEdit-9920 naaGEdit-9924 naaGEdit-9928

15 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *