Skrollaa alas
en
fi

EKSÄ EDUSKUNNASSA JA SIITINPÖLYÄ / OLOHUONE-PODCAST

huhtikuu 19, 2019
Janne Naakka naaG4

Tämän kertaisessa jaksossa luetaan ja reagoidaan Valtterin kanssa puhututtaviin uutiisin. Tapetilla on Timo Soini, joka on kertonut jättävänsä politiikan, sekä uutinen uusien perussuomalaisten kansanedustajien rikostuomioista ja se, että listalta löytyy meikäläisen eksä. Perehdytään jaksossa tutkimukseen, jonka mukaan kasvon piirteistä voi jo päätellä onko mies pettäjä ja selvitetään kumpi meistä kahdesta on tutkimuksen mukaan todennäköisempi pettäjä. Polttavan kuumia uutisia on myös pissan haju ja sen syyt, sekä Britneyn katoaminen julkisuudesta, sekä hänen traaginen ja mysteerinen kohtalo. Jos tämä myyntipuhe ei jo saanut sua kiinnostumaan jaksosta niin kannattaa kuunnella se myös siksi, että kerrotaan ikuisesta kuidusta, joka ratkaisee vaateteollisuuden tekstiilijäte ongelmat ja pian just sunki vaatteet saatetaan valmistaa kyseisestä materiaalista.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Acastin, iTunesin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *