Skrollaa alas
en
fi

SUKUPUOLI-IDENTITEETTI FT. SOFIA ELLE / OLOHUONE-PODCAST

27 huhtikuun, 2019
Sofia

Ystävämme Sofia asuu Manchesterissa, mutta oli viime viikonloppuna käymässä Suomessa, joten päätimme nauhoittaa yhdessä jakson sukupuoli-identiteetistä. Hänellä nimittäin on hyvin erilainen näkökulma asiaan ja hän onkin jakanut aiemmin kokemuksiaan transnaisena kymmenille tuhansille seuraajille omalla tubekanavalla. Sofia kertoo jaksossa ikävistä asioista transsukupuolisena Tinderissä ja mä kerron yhdestä ahdistavimmista tilanteista, jonka olen koskaan kokenut meikkaavana pitkähiuksisena miehenä. Tuo tilanne saa edelleen ahdistavan tunteen rintaan ja on syy sille miksi vältän julkisia vessoja.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Acastin, iTunesin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *