Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: ASUNNON ESITTELY / 111m²

5 toukokuun, 2019

Kaupallinen yhteistyö: Lumo-kodit

Marraskuun lopussa me muutettiin Espooseen, juuri valmistuneeseen kerrostalo viisiöön. Optimistisena ihmisenä ajattelin, että kyllähän mä saan tän kämpän sisustuksen valmiiksi parissa kuukaudessa, mutta totuus oli, että viime viikolla saatiin viimeinen huonekalu paikalleen. 😀 Meidän uudessa asunnossa on neliöitä 111 kappaletta, joten jo siitä syystä hommaa riitti, sillä jouduimme tekemään paljon uusia hankintoja. Vaikka avarasta tilasta tykkäänkin niin tyhjä tila ei sentään ole mieleeni.

Mulle sisustaminen on lähellä sydäntä ja mä käytän paljon aikaa miettien erilaisia vaihtoehtoja ja ratkaisuja. Pitkälti olen käyttänyt viimeisen puolen vuoden ajan vapaa-aikani sisustusjuttujen parissa, koska se on mulle kiva ja rentouttava harrastus. Tätä videota kuvatessa oli hassua huomata, kuinka mua vähän jännitti esitellä sisustuksemme valmis lopputulos teille. Mä en oikein edes tiedä mistä se johtuu, ehkä siitä että oon tähän projektiin antanut kaiken luovuuteni tai koska te olette odottaneet tätä videota varmaan enemmän kuin mitään videota koskaan aiemmin.

Lumo-vuokrakoteja on eripuolilla Suomea ja pääset katsomaan niitä täältä.

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *