Skrollaa alas
en
fi

JANNEN YSTÄVÄT KERTOVAT / OLOHUONE-PODCAST

19 toukokuun, 2019
Sanna & Hanski2

Tällä kertaa olohuoneen sohvalla mun kanssa istuu Valtterin sijaan kaksi meikkiksen parasta ystävää – Sanna ja Hanski. Keskustellaan ystävyydestä, kuinka tavattiin ja siitä onko meidän ystävyys muuttunut vuosien varrella. Saatte myös kuulla millainen oon ala- ja yläasteella ollut ja mukaan mahtuu tarina myös meikäläisen raivokohtauksesta, johon liittyy vahvasti tissit. Mä myönnän, että osaan olla aika tempperamenttinen suuttuessani…

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Acastin, iTunesin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *