Skrollaa alas
en
fi

JULKAISIN OMAT PRESETIT

toukokuu 21, 2019

 

Osta Basics Mobile Presets -paketti:

Buy Now

Lanseeraustarjouksena saat -15% koodilla ”NAAG15” tänää 21.5.2019

____________________________

Tässä on mun omat presetit eli puhelimen Lightroom-sovelluksella kuvien editointiin tarkoitetut filtterit, jotka just sä voit ostaa itsellesi ja helpottaa, sekä nopeuttaa kuviesi editointia.

Idea omaan presets-pakettiin lähti siitä, että halusin helpottaa ja nopeuttaa omien kuvien editointia. Olen pitkään editoinut Lightroomilla kuviani niin että kopioin aiemmin muokkaamani kuvan asetukset uuteen kuvaan eli olen käyttänyt aiemmin luomiani asetuksia filttereiden tapaan. Lähdin valitsemaan jo editoimistani kuvista erilaisia ja eri tilanteissa otettuja kuvia, joista sain hyvän pohjan näille filttereille. Käytin kuitenkin paljon aikaa filttereiden hienosäätöön ja siihen, että saisin niistä mahdollisimman moneen ja erilaiseen kuvaan sopivat. Eniten kysytty kysymys multa on aina ollut se, että miten editoin kuvani ja voisinko tehdä siitä videon. Tästä syystä päätin laittaa filtterini myös myyntiin, koska nämä ovat juuri ne filtterit joilla itse muokkaan kuvani ja nyt sä voit saada ne.

Basics Mobile Presets -paketti sisältää puhelinkuville 7 filtteriä, jotka korostavat kauniisti kuviesi alkuperäisiä värejä, sävyjä ja valoja. Preset paketti sopii sinulle, joka haluat säilyttää kuvien alkuperäisen tunnelman, mutta luoda kuvillesi viimeistellyn ja näyttävän ilmeen. Filtterit luovat kuviisi yhtenäisen värimaailman, joten näillä saat luotua yhtenäisen Instagram feedin. Käytän itse näitä filttereitä, joten @jannenaakka Instagram-tililtä näet esimerkin feedistä.

____________________________

Muutama fakta Basics Mobile Presets -filttereistä:

– Filtterit toimivat ilmaisella Lightroom-mobiilisovelluksella, joka on ladattavissa iPhonelle ja Android puhelimelle.

– Paketti sisältää 7 filtteriä, jotka on luotu toimimaan erilaisissa olosuhteissa otettuihin kuviin. Ne viimeistelevät kuvasi säilyttäen kuvien alkuperäisen tunnelman.

– Preset-paketin filttereitä käyttämällä voit luoda itsellesi yhtenäisen Instagram-feedin.

– Filtterit on luotu iPhone XS Max puhelimella otettuihin kuviin, mikä takaa sen, että saat filttereillä mahdollisimman hyvän lopputuloksen erityisesti puhelinkuviisi. Filtterit on testattu toimiviksi eri valmistajien puhelimilla ja puhelinmalleilla. Filtterit toimivat myös kameralla otettuihin kuviin.

– Preset-paketin mukana tulee selkeät asennusohjeet teksti- ja videomuodossa.

– Preseteillä ei ole palautusoikeutta.

– Jos jaat kuvan, jossa olet käyttänyt filtteriä hashtagilla #naagpresets niin saatan jakaa sen omassa Instagram Stoyssani.

____________________________

Alla esiteltynä kaikki 7 filtteriä ennen & jälkeen -kuvina

(GIF tiedostomuoto tekee kuvista aina vähän pikselisiä, joten todellisuudessa kuvissa ei näy pikselit)

Bscklight

Backlight

-filtteri on suunniteltu vastavalossa otettuihin kuviin. Yleensä vastavalossa otetuissa kuvissa etualalla oleva kohde on liian tumma, mutta tällä filtterillä saat kohteeseen valoa. Filtteri toimii erityisesti kuviin, joissa kohteena on ihminen.

Sunshine

Sunshine

-filtteri tasoittaa suorassa auringonlavossa otettujen kuvien varjoja ja valoja, jotka yleensä ovat liian vahvoja. Auringonpaisteessa otetuissa kuvissa usein iho palaa puhki tai näyttää tavallista vaaleammalta, joten filtteri korjaa ongelman tummentamalla lämpimiä sävyjä.

Cloudy

Cloudy

-filtteri on suunniteltu pilvisellä säällä otettuihin kuviin ja se tekeekin sateisesta päivästä paremman ja värikkäämmän. 😉

Apartment

Apartment

-filtteri on täydellinen sisällä otettuihin kuviin, kuvasitpa itseäsi tai kotiasi. Ikkunoista tuleva lonnonvalo saattaa tehdä asunnon vaaleista pinnoista sinertäviä ja vihertäviä, mutta tämä filtteri putsaa nuo sävyt ja tekee kuvasta kirkkaamman.

Flatlay

Flatlay

-filtteri sopii nimensä mukaisesti erityisesti ylhäältä päin kuvattuihin asetelmiin eli flatlay -kuviin, mutta pitkälti myös muihin yksityiskohtaisiin kuviin. Filtterillä saat täydellisen kuvan smoothie bowlista tai koirastasi.

Selfie 1

Selfie 1

-filtteri  on nimensä mukaisesti suunniteltu selfie -kuviin. Filtteri toimii monenlaisissa tilanteissa, mutta parhaiten se toimii päivällä ikkunan edessä otettuihin kirkkaisiin kuviin. Filtteri tummentaa lämpimiä sävyjä, mikä tuo päivetyksen paremmin esiin. Selfie 1 myös tasoittaa ja korjaa ihon tekstuuria.

Selfie 2

Selfie 2

-filtteri toimii Selfie 1 -filtterin tapaan, mutta on suunniteltu hämärämmässä valossa otettuihin. Filtteri korjaa ihon virheitä, tekee ihosta päivettyneemmän ja poistaa vihertäviä sävyjä vaaleasta tukasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *