Skrollaa alas
en
fi

ALASTON BLOGGAAJA JA DIIVA PASKAJAKKARA / OLOHUONE-PODCAST

9 kesäkuun, 2019
Janne Naakka naaG15

Saitte laittaa meille kysymyksiä @olohuonepodcast Instagramissa ja nyt me vastataan! Uudesta jaksosta selviää muun muassa miten meillä menee nyt ja ollaanko viimein saatu hankittua oma paskajakkara. Niin ja te jotka ette tiedä mikä on legendaarinen paskajakkara niin sekin selvennetään jaksossa 😀 Kerron myös mun känniseikkailusta johon liittyy alaston bloggaaja… Jaiks!

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, Acastin, iTunesin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *