Skrollaa alas
en
fi

POSTIKORTTI LONT… EIKUN LISSABONISTA

13 kesäkuun, 2019
naaGLondon1naaGLondon8

Toukokuun lopussa lähdettiin Valtterin kanssa Lontooseen viikon lomalle. Tai siis sen piti olla loma, mutta kaikki ei mennyt aivan putkeen…

Oltiin suunniteltu Valtterin kanssa, että ennen lomaa kuvataan mun Kesäkalenteri -videosarja kokonaisuudessaan ja mä laitan kaiken valmiiksi presettien julkaisua varten, jotta voidaan Lontoossa rentoutua ja viettää aikaa kahdestaan. Talvi ja kevät oli nimittäin niin kiireinen, että me oltiin todellakin pienen irtioton tarpeessa. Totuus olikin se, että päivät kyllä kierrettiin Lontoon katuja tallaten, mutta aamut, illat ja erityisesti yöt meni mulla tietokoneella näpytellen. Reissun aikana sain riesakseni myös flunssan ja kuumeen, mikä kolmen tunnin yöunien kanssa tarjoiltuna meinasi johtaa pyörtymiseen metron liukuportaissa.

naaGLondon3 naaGLondon2 naaGLondon7

Koska meidän loma Lontoossa oli kaukana siitä, mitä oltiin suunniteltu niin kustansin mut ja Valtterin viikoksi tänne Lissaboniin. Musta nimittäin tuntui pahalta se, että myös Valtterin loma oli mennyt pilalle mun töiden takia, joten tää oli pienin korvaus mitä voin Valtterille antaa. Lähdettiin tänne maanantaina ja takaisin Suomeen tullaan tiistaina, joten tässä on vielä hyvin aikaa rentoutua ja nauttia toistemme seurasta. Tällä reissulla läppärin kansi on pysynyt visusti kiinni ja tulee pysymäänkin.

naaGLondon19 naaGLondon4 naaGLondon5 naaGLondon18 naaGLondon6

P.S. Tän postauksen kuvista näkyy hyvin meidän Lontoon reissun ruokavalio… Hupsis! 😀

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *