Skrollaa alas
en
fi

VUOSIPÄIVÄSPESSU: 7 VUOTTA, 7 OPPIA / OLOHUONE-PODCAST

15 kesäkuun, 2019
7v

Hyvää vuosipäivää mulle ja Valtterille! ♥ Tämän viikon jakso onkin vuosipäiväspessu, sillä tänään 15.6. meillä tulee seitsemän upeaa yhteistä vuotta täyteen. Jaksossa me kerrotaan toisillemme, mitä ollaan näiden vuosien aikana toisiltamme oppineet. Kumpi opetti kumpaa pakkaamaan kauppakassit oikeaoppisesti? Entä kumpi opetti kumpaa laittamaan pyyhkeet oikein kuivumaan? Kuuntele jakso ja ota selvää!

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, Acastin, iTunesin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *