Skrollaa alas
en
fi

VANHOISSA VAATTEISSA MUOTIVIIKOILLE – MUOTIVIIKOT PUHELINKUVINA

17 elokuun, 2019
naaG1

Viime viikolla oltiin Valtterin kanssa Köpiksen muotiviikoilla, kun Daniel Wellington kutsui jokaisesta pohjoismaasta kaksi vaikuttajaa mukaansa. Ennen kun mennään itse asiaan niin mun täytyy tunnustaa, että mun työnteko on viime aikoina ollut todella hankalaa, kun mulla tulee nykyään sanasta vaikuttaja mieleen hahmo, joka on ikäänkuin hammaspeikko, mutta asuu korvassa ja se on syypää korvavaikkuun. En voi käyttää vaikuttaja sanaa enää koskaan tosissani! 😀

Mutta tosiaan, oltiin kaksi päivää Köpiksessä ja niihin päiviin kerkesi mahtua paljon; muutama muotinäytös, shoppailua, katuja täynnä paparazzeja, bileet kattoterassilla, hyviä ravintoloita ja useita drinkkejä. Yhtenä iltana saatiin drinkit, joihin oli tehty päälle meidän kuvat, jotka hetken päästä suli juomaan. Se oli ehdottomasti upein drinkki, mitä olen juonut! Söin myös ensimmäistä kertaa smørrebrødejä, mitkä ovat tanskalaisia voileipiä, missä päällä on niin paljon kaikkea, että niitä syödään lounaaksi. Ne oli taivaallisia! PR-matkat voivat olla joskus todella rankkoja, mutta tällä reissulla meistä pidettiin todella hyvää huolta heti alusta asti. Kun laskeuduttiin lentokentälle vastassa oli jo taksimatkalle pientä evästä ja upeassa hotellihuoneessa odotti ihana tervehdys.

naaG2naaG3

Trendien sykli on koko ajan nopeampi, mikä ahdistaa, mutta toisaalta on helpottava asia, sillä se on saanut ainakin mut shoppailemaan vain vähemmän. Trendit vaihtuu niin nopeasti, että mulla ei ole aikaa lähteä jokaiseen hullutukseen mukaan, se ei ole taloudellisesti järkevää, eikä myöskään ympäristön kannalta fiksua, sekä monet trendit eivät ole sellaisia, jotka miellyttäisi mun silmiä. Koska trendit vaihtuu nykyään tiheästi, musta tuntuu että nykyään on yleisestikin hyväksyttävämpää, että ei tarvitse lähteä jokaiseen ilmiöön mukaan. Välillä mulla on ollut puolen vuoden taukoja, jolloin en ole ostanut vaatteita ollenkaan, kun sen hetken muotikoltut eivät ole inspiroineet. Nykyään mä panostankin tosi paljon ajattomiin vaatteisiin, kuten kuvissa näkyvät musta Acnen nahkatakki, Guccin vyölaukku ja mustat housut. Tällaiseen ajattomaan tyyliin on helppo tuoda välillä niitä itselleen mieleisiä trendikledjuja, jotka kokee omakseen ja joilla saa välillä tuotua jotain vaihtelua tyyliin, kuten lepardipaita.

Tän hetken vallitsevat trendit eivät oikein ole meikäläisen juttu, joten tästä syystä muotiviikoille en ostanut mitään uutta vaan pakkasin mukaan, mitä vaatekaapista jo löytyi. Nyt olisi ollut in pukeutua jättimäiseen bleiseriin, mutta ihan hyvä, että meillä ei niitä Valtterin kanssa ollut. Täytyy nimittäin myöntää, että olihan se vähän huvittava näky, kun istuttiin pohjoismaalaisten bloggaajamimmien kanssa samassa pöydässä ja kaikilla heistä oli jättimäinen bleiseri päällä. He näytti siltä, että heillä oli ”pukeudu isoisän bleiseriin” -teemapäivä.

naaG4

Tämä oli mun neljäs kerta Köpiksessä ja joka kerta olen ollut vain muutaman päivän työreissulla. Mulla on ollut vähän sellainen on-off-suhde siihen kaupunkiin, koska joka kerta olen päässyt näkemään vain pieniä palasia itse kaupungista, minkä myötä mulla on ollut tylsä kuva siitä. Tällä reissulla vapaa-aikaa oli paljon enemmän, joten meillä tuli liikuttua laajemmin Köpiksessä, minkä myötä saatoin hieman rakastua siihen. Pääsin nimittäin ensimmäistä kertaa kiinni kaupungin rentoon tunnelmaan, söin yhden elämäni parhaimmista burgereista (ja se on jo jotakin) ja löysin monia pieniä vaateliikkeitä, joissa oli super kivoja juttuja. Onneksi Valtterilla jäi kaupungista sama fiilis kuin mulla, että tuonne on päästävä joskus lomalle niin mun ai tarvitse ylipuhua häntä. Ehkä jo ensi keväänä voisi olla sopiva hetki, kun meillä ei ole muita lomasuunnitelmia vielä sinne.

Nämä kaikki postauksen kuvat on otettu puhelimella ja editoitu mun omilla preseteillä. Mun Basics Mobile Presets -paketti sisältää 7 erilaista presettiä ja ne voi ostaa täältä.

naaG5

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *