Skrollaa alas
en
fi

LAUKUN SISÄLTÖ

syyskuu 6, 2019
naaGEdit-6407

Mä olen varmaan viimeiset kolme vuotta halunnut tehdä tällaisen postauksen, jossa esittelen mun arkilaukun ja sen yleisimmän sisällön, koska musta nää on tosi mielenkiintosia postauksia. Vaikka tämä postaus ei hirveästi ponnisteluja vaatinut niin jostain syystä tähän meni kuitenkin se kolme vuotta. 😀

– Eniten käyttämäni laukku on Guccin vyölaukku, koska käytän lähes poikkeuksetta vyölaukkuja niiden kätevyyden vuoksi ja tätä kyseistä sen takia, että tämä on oikea tilaihme. Kuvan tavaroiden lisäksi olen saanut laukkuun mahdutettua myös 0,5l juomapullon.

– NYXin #THISISEVERYTHING Lip Balm kulkee aina mun mukana, koska tää on paras huulten kosteuttaja. Suosittelen myös vastaavaa Lip Oil versiota, jos tahtoo kosteutuksen lisäksi myös kivan kiillon huulille.

– Oon nykyään yrittänyt opetella kantamaan ponnaria mukana, koska mun pitkä ja tuuhea tukka on tehnyt mun elämästä hieman aiempaa vaikeamman ja vaarallisemman. En suosittele kokeilemaan sähköpostkulautoja ilman, että hiukset on ponnarilla, koska se ei pääty hyvin…

-NYXin HD Studio Finishing Powder on mun kestosuosikki ja se kulkee aina mun mukana, koska mun pärstä on öljykaivos. Lisään puuteria vain kerran päivässä, sillä en myöskään halua, että näytän kakkuturvalta.

– Sigman F20 sivellin on just sopivan lyhyt sivellin pieneen laukkuun.

– En ole tainnut aiemmin puhua tästä vaivasta, koska se on hieman ällöttävää ja noloa, mutta kärsin nykyään pahan hajusesta hengityksestä. Mä teen kaikkeni minimoidakseni sen, mutta joinain päivinä ei auta kuin imeskellä Mynthon Zip Mint pastilleja koko purkillinen.

naaGEdit-6405

– Yksi parhaimmista ostoksistani on Louis Vuittonin passikotelo, jonka ostin jo useampi vuosi takaperin Nykistä. Onneksi päädyin pitkän pohdinnan jälkeen tähän todella minimalistiseen koteloon, koska tähän on mahdotonta kyllästyä.

– Mun korvissa ei pysy tavalliset nappikuulokkeen. Veikkaan, että se johtuu siitä, että kävelen niin vauhdikkaasti pomppien (näin olen muilta kuullut :D), että kuulokkeiden johto heiluu liikaa ja kuulokkeet putoaa. Olen todennut tämän teorian nyt todeksi, sillä AirPods-kuulokkeet pysyy mun korvissa juostessakin, vaikka ne on muuten ihan samanlaiset kuin tavalliset nappikuulokkeet paitsi niissä ei ole johtoja.

– BOSSin korttikotelo kulkee aina laukussa, paitsi silloin kun olen kaupan kassalla ja tajunnut jättäneeni sen kotiin. Mulla oli jossain vaiheessa niin paljon kortteja tuossa kotelossa, että kotelo venyi ja nyt välillä kortit saattaa putoilla sieltä. Täytyy jossain vaiheessa ostaa ehkä uusi kotelo tai alkaa haalimaan taas kaikkia turhanpäiväsiä etukortteja.

– Ostin keväällä iPhone XS Maxin, koska edellisessä puhelimessa ei toiminut näytöntallennus joitain sovelluksia käytettäessä, mikä teki mun erään videon kuvaamisesta lähes mahdotonta. Tässä puhelimessa on todella hyvä kamera, joten en ole katunut hetkeäkään ostopäätöstäni, vaikka se olikin aika ex tempore päätös.

– Käytän lähes päivittäin aurinkolaseja, koska mulla on todella valoherkät silmät. Nämä Diorit tai pyöreät Ray-Banit on mun eniten käyttämäni aurinkolasit.

– MUJIn läpinäkyvässä pussukassa säilytän aina puuteria, puuterisivellintä, huulirasvaa ja pastilleja, jotta ne ei tahraa koko laukkua.

– Harvemmin kannan enää matkalaturia mukana, mutta sillon ku kannan niin mulla on mukana tämä Gear 10000 mAh Lightning varavirtalähde, jonka joskus ostin Gigantissa. Tää on ollut tarpeeksi pieni ja kevyt päivittäiseen käyttöön.

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *