Skrollaa alas
en
fi

HYGGEILY OKSETTAA JA SKANDAALI RAPUJUHLISSA / OLOHUONE-PODCAST

12 syyskuun, 2019
naaGOlohuone-coverkuva02

Syksy – uusien alkujen ihanaa aikaa vai suuri romantisoitu sesonkihuijaus? Ollaan super täpinöissämme, että pitkän odotuksen jälkeen voidaan jatkaa meidän podcastiä ja vieläpä näin upean uuden ilmeen kanssa. Tässä jaksossa kerrotaan mitä vuoden paras ja/tai pahin vuodenaika tarkoittaa meille. Kumpi aloittaa innostuksen ja pelon sekaisin tuntein syksyn kunniaksi uuden erikoisemman harrastuksen, ja kummalle meistä sana “hygge” aiheuttaa välittömän oksennusrefleksin? Lisäksi fiilistellään syksyn parhaita juhlia, sekä pohditaan monivuotista ikuisuusprojektia – tarvitaanko ajokorttia jos taksillakin pääsee postiin?

Mielellään kuullaan mitä ajatuksia ja fiiliksiä syksy teissä aiheuttaa, joten kommentoi tätä postausta tai käy kertomassa se @olohuonepodcast Instagramiin. Meistä on aina ihana saada palautetta jaksoihin liittyen oli se sitten kehuja siitä, että ollaan oltu hyvää siivous seuraa aina torstaisin tai kehoitus jättää puhuminen sen taitaville ihmisille.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *