Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: TESTISSÄ SYKSYN UUTUUSHERKUT FT. VALTTERI

30 syyskuun, 2019

Viime kauppareissulla Valtterin kanssa häkellyttiin siitä miten paljon uutuuksia herkkuosastojen hyllyille oli tullut, joten päätettiin kuvata jälleen uusi herkkujen testaus video. Nämä videot kun on oiva tekosyy ostaa hillitön määrä herkkuja, joista riittää syömistä vielä seuraavan viikon leffailtoihin (oikeasti ehkä juuri ja juuri seuraavan päivän leffailtoihin). Tosin kyllä kassalla työskennellyt todella ihanan oloinen vanhempi työntekijä huomautti, että ”onkos sulla herkkupäivä?”. Syysviimasta punertunein poskin ja leveä hymy kasvoilla tokaisin vienosti, että ”On”. Tunsin itseni kahdeksan vuotiaaksi tuona hetkenä, mutta koin sen helpommaksi vaihtoehdoksi kuin sen, että olisin selittänyt mistä oikeasti on kyse. Tosin välillä mietitään Valtterin kanssa, että kumpi on totuus herkkusotostemme takana – Se että rakastetaan mässäilyä vai viihdyttävien videoiden kuvaaminen.

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *