Skrollaa alas
en
fi

TOTUUS MEIDÄN MATKAILUSTA (JA AVOCADORIPULIA) / OLOHUONE -PODCAST

4 lokakuun, 2019
Lontoo

Me matkustellaan Valtterin kanssa yhdessä lähes pikkeuksetta, oli kyseessä työ- tai lomamatka. Matkailu on tunnetusti ystävyyden tulikoe, mutta siinä koetellaan myös parisuhdetta. Tän viikon jaksossa kerrotaan minkälaisia kommelluksia meidän reissuilla on käynyt, mutta puhutaan myös muutenkin matkustamisesta pariskuntana, kuten meille kehittyneistä ”reissurooleista”. Yhteisiltä reissuilta käteen on jäänyt ainakin kulttuurishokkeja festareilla, ja Lissabonin kansallisleivos, ehkä. Keskustelua herättää myös vahinkomatkaoppaat, tuloerojen vaikutus matkailuun sekä tietenkin mun lempparipuheenaihe: Valtterin ruuansulatus!

P.S. Tahdon kiittää kaikesta palautteesta, mitä saatiin viime viikon jaksoon. Ihan mahtavaa, että myös teidän pokka on pettänyt jaksoa kuunnellessa. 😀

Olohuone-podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *