Skrollaa alas
en
fi

SUHTEEMME SUOLA – KINASTELUN 101 / OLOHUONE-PODCAST

17 lokakuun, 2019
Olohuone8

Tällä viikolla Valtterin kanssa pohditaan parisuhteemme kantavaa liekkiä – alati jatkuvaa höyryjen päästelyä! Ollaan aiemmin kerrottu, että uskotaan yli seitsemän vuoden onnellisen parisuhteen salaisuuden olevan meidän kinastelu. Jos meitä ärsyttää jokin asia, sanotaan siitä heti toiselle, mikä sitten johtaakin usein pieneen kinasteluun. Tehdään tätä ihan julkisilla paikoillakin, mikä muissa saattaa herättää ihmetystä. Etenkin jos olemme ystäviemme kanssa, sillä heistä kinastelumme tuntuu oudolta, enkä ihmettele sitä ollenkaan, ja usein he puuttuvatkin tilanteeseen sanomalla: ”noniin pojat, pojat, lopettakaa molemmat”. He sanovat sen ihan kuin pienille kinaaville lapsille ja usein sille tasolle alennutaankin. Meille tilanne on tavallinen ja se päättyy usein siihen, että nauretaan itsellemme ja toisillemme.

Tässä jaksossa kuitenkin avataan enemmän keskenäistä kinastelua ja myös kinastelun aiheita. Kuinka monta kertaa samoista asioista voidaan mainita toiselle ennen kuin itselläkin palaa totaalisesti hermot? Miten paljon yhteinen koti voikaan aiheuttaa päivittäistä päänvaivaa? Entäs sitten kun sana “siivous” tarkoittaa meille kummallekin täysin eri asioita? Jos ihan rehellisiä ollaan, onko näitä “riitoja” tarkoituskaan ratkaista?

Olohuone-podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *