Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: O-OU… VÄRJÄSIN TAAS HIUKSET! + KURPITSAMEIKKI

23 lokakuun, 2019

Kaupallinen yhteistyö: L’Oréal Paris Colorista

Mä olen valehtelematta yli kaksi vuotta haaveillut kuparisesta punertavasta tukasta. Innoittajana tähän on toiminut yksi suosikkisarjoistani eli Riverdale, jossa on useampikin upea punapää, kuten Archie Andrews. Monta kertaa olen istunut kampaajan penkissä ja ollut varma, että nyt tän haaveen toteutan, mutta olen jänistänyt viime hetkellä. Nyt viime viikkoina mulla on ollut sellainen olo, että haluan itselleni täysin uuden ilmeen, joten keräsin kaiken rohkeuteni ja värjäsin itse tukkani L’Oréal Paris Colorista Permanent Gel -kestovärillä. Videolta näet kuinka värjäys sujui, millainen lopputuloksesta tuli, sekä lopussa on tutoriaali nopeaan ja helppoon Halloween meikkiin.

L’Oréal Paris Colorista Permanent Gel -värejä myydään päivittäistavarakaupoissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *