Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: ESITTELEN MUN OMAT JOULUTUOTTEET

28 lokakuun, 2019

Yleensä kun teen vaate- tai sisustusotoksia mulla on mielessä tarkka visio siitä mitä etsin. Näin oli myös viime vuonna, kun yritin etsiä esimerkiksi jouluisia emalimukeja ja tyynynpäällisiä, mitkä sopisivat meidän skandinaaviseen sisustukseen. En kuitenkaan löytänyt niitä mistään, joten siitä lähti idea suunnitella ne itse, koska näin saisin itselleni juuri sellaiset tuotteet kun halusi. Lopulta olinkin siinä pisteessä, että lähdin tekemään kokonaisen joulutuotemalliston, mistä löytyy tyynynpäällisten ja emalimukien lisäksi myös lasinalusia, sekä huppareita. Tällä videolla esittelen teille tänään julkaistun joulumalliston, joka on myytävänä mun omassa verkkokaupassa eli täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *