Skrollaa alas
en
fi

SALMARIPULLO, LITRA VIINAA JA NACHOPALLOJA / OLOHUONE-PODCAST

14 marraskuun, 2019
naaGOlohuone-coverkuva02

Tämän viikon jaksossa muistellaan niitä kamalia nuoruuden dokailuretkiä, joiden takia me Valtterin kanssa juodaan alkoholia harvemmin ja maltillisemmin. Kuten monella muullakin niin meilläkin on kännitarinoita, jotka on haudattu syvälle muistoihin ja nyt ne on aika kaivaa esiin. Kumpi meistä päätyi tahtomattaan yölliselle seikkailulle Kirkkonummelle, ja kumpi yritti päihtyä muskottikahvin avulla? Yläsängystä oksentelua, lasinsirujen keskeltä heräilyä ja mustia silmiä – näitä häpeällisiä tarinoita ei kannata missata! Viritä myötähäpeämittarit päälle ja laita jakso pyörimään. 😀

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *