Skrollaa alas
en
fi

VASTAAMME INTERNETIN POLTTAVIMPIIN KYSYMYKSIIN / OLOHUONE-PODCAST

28 marraskuun, 2019
naaGOlohuone-coverkuva02

Mikä vain paranee iän myötä? Mistä olet innoissasi juuri nyt? Entä mikä on aikaisin muistosi? Tällä viikolla Olohuoneessa vastaillaan AskRedditin mielenkiintoisimpiin kysymyksiin: kuten siihen, mitä 15-vuotiaat Janne ja Valtteri sanoisivat itsestään nyt? Villejä lapsuuden leikkejä, suurimmat väärinkäsitykset naisen anatomiasta ja parhaat vinkit suomalaisten tunnistukseen väkijoukossa – näiden tarinoiden myötä virittäydyt viikonloppuun parhaassa mahdollisessa seurassa! 😉

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *