Skrollaa alas
en
fi

SÄÄNTÖSUOMI – MAA TÄYNNÄ KUNNIOITUSTA VAI KUSIPÄITÄ? / OLOHUONE-PODCAST

joulukuu 5, 2019

Kaupallisessa yhteistyö: Blue Nun 24K Gold Edition

naaGOlohuone-coverkuva02

Itsenäisyyspäivä lähestyy, ja näin ollen onkin mitä loistavin aika käydä läpi sekä parhaat puolet että suurimmat vitutuksen aiheet rakkaassa kotimaassamme. Luonto, koulutus, pullonpalautusjärjestelmä ja äitiyspakkaus – pimeys, ravintolakäyttäytyminen, tuliset mummelit ja verotietojen julkistus. Näitähän riittää.

Miksi mä vihaa Kampin design-sporapysäkkejä? Minkä takia Valtteri on nuoruudessaan erikoistunut leipien piilottamiseen? Ja mitähän ihmettä on Rössypottu? Nostakaamme siis maljat korkealle, paljon onnea 102-vuotiaalle Suomelle!

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *