Skrollaa alas
en
fi

VENUS MAMMARAVUSSA JA RÄJÄHTELEVÄ MARS KAKSOSESSA / OLOHUONE-PODCAST

12 joulukuun, 2019
naaGOlohuone-coverkuva02

Astrologia – hihhulihoroskooppeja iltapäivälehdissä vai mielenkiintoinen työkalu itsensä ja ympäristönsä tutkimiseen? Tällä viikolla Olohuoneeseen saadaan upeaakin upeampi vieras Stella, joka on paitsi mieletön meikkiartisti, myös intohimoisesti astrologiaan perehtynyt rakas ystävä! Luvassa hämmentävän tarkkoja luonneanalyyseja – sekä meille Valtterin kanssa yksilöinä, että meidän parisuhteelle äärimmäisen olennaisilta kanteilta…

Klikkaa tästä Astroloogista-podcastiin!

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *