Skrollaa alas
en
fi

MARIAH SOIMAAN JA LIITO-ORAVA VESSANPÖNTÖSSÄ / OLOHUONE-PODCAST

19 joulukuun, 2019
naaGOlohuone-coverkuva02

Kummat vie voiton, suomenkieliset vai ulkomaiset joululaulut? Juodaanko glögi kuumana vai kylmänä? Voiko joulu tuntua joululta ilman perinteistä perhemeininkiä, mikäli sellainen tuntuukin yhtäkkiä syystä tai toisesta hankalalta? Tällä viikolla kiistattomat jouluexpertit mä ja Valtteri vastataan Jodelin joulukanavan kysymyksiin – ettei enää kenenkään tarvitse miettiä miten joulua juhlitaan oikein!

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *