Skrollaa alas
en
fi

2010-LUKU ANONYYMEISTÄ ÖYLÄTTIIN / OLOHUONE-PODCAST

26 joulukuun, 2019
naaGOlohuone-coverkuva02

Tämän vuosikymmenen viimeisessä jaksossa käydään läpi viimeiset kymmenen vuotta aakkosina! Kumpikin meistä on tiivistänyt itselleen tärkeät hetket (melkein) kaikkien aakkosten kirjaimien kautta – välillä tosin mitä ihmeellisimpien aasinsiltojen kautta. P niinkuin pistoshoidot ja Q niinkuin Qruiser, mutta miten ihmeessä on mahdollista, että listoista löytyy eri vastaukset L-kirjaimen kohdalta?

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *