Skrollaa alas
en
fi

JOULU TALLINNASSA

10 tammikuun, 2020
naaGTallinna joulutori10

Viimein täältä pentuarjen keskeltä kerkesin editoimaan teille nämä Tallinnan reissun kuvat. Meidän uusi pentu on nimittäin pitänyt käteni kiireisinä, sillä hän luulee käsiäni puruleluiksi. Jos käteni eivät ole siivoamassa pissoja tai kakkoja lattialta niin ne ovat tuon pienen vauvan suussa, mutta onneksi käteni saivat nyt sen verran vapaa-aikaa pennun nukkuessa, että pääsin avaamaan pitkästä aikaa läppärini.

Mun on jo useampana vuonna pitänyt käydä tsekkaamassa monen ystäväni hehkuttama Tallinnan joulutori, mutta en ole kerennyt. Onneksi tänä vuonna vihdoin tarjoutui sopivasti aikaa kahden päivän reissulle. Tallinnan perinteisessä joulutorissa yksi parhaita puolia on, että se avautuu paljon muita toreja aiemmin eli jo marraskuun puolessa välissä. Mekin suunnattiin sinne jo heti avaamisen jälkeen, sillä haluttiin fiilistellä Valtterin ja Miskan kanssa joulua jo vähän aiemmin. Joulutori oli todellakin kehujen mittainen, vaikka tarjonta oli hyvin samankaltainen kuin muillakin joulutoreilla. Torin sijainti Raatihuoneen aukiolla loi kuitenkin ihan oman fiiliksensä sinne.

Joulutorin lisäksi suosittelen Tallinnassa ehdottomasti vierailemaan F-hoone nimisessä ravintolassa, jossa on ihan mielettömät safkat ja super edullista. Samalla reissulla voi tutustua myös muuhun Telliskivi Loomelinnakin tarjontaa. Kyseisellä alueella on useita designkauppoja, joista löytyy ihania sisustusjuttuja lahjaksi tai koristamaan omaa kotia. Jonkin verran siellä myytiin myös tyylikkäitä joulukoristeita, mutta niitä kaipaaville oikea paikka on Shishi, joka on joulusisustajan taivas. Olin niin häkeltynyt astuessani sisään myymälään, että en hoksannut ottaa sisältä yhtään kuvaa, mutta voin luvata, että suuresta valikoimasta löytyy varmasti jokaisen makuun jotakin. Marraskuussa aion suunnata ehdottomasti uudestaan Tallinnaan lahja- ja koristeostoksille.

naaGTallinna joulutori3 naaGTallinna joulutori2 naaGTallinna joulutori4 naaGTallinna joulutori9 naaGTallinna joulutori8 naaGTallinna joulutori7 naaGTallinna joulutori5 naaGTallinna joulutori12 naaGTallinna joulutori13 naaGTallinna joulutori11 naaGTallinna joulutori14 naaGTallinna joulutori1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *