Skrollaa alas
en
fi

VITTU KUN VITUTTAA, EDELLEEN / OLOHUONE-PODCAST

6 helmikuun, 2020

Kaupallinen yhteistyö: Nextory

naaGOlohuone-coverkuva02

Podcastin tauko on ohi ja me ollaan vihdoin takasin meidän olohuoneessa. Tai siis jos totta puhutaan niin mehän ei olla muuta tehty viimeisen kuukauden aikana kuin löhötty tällä kyseisellä sohvalla, hups. Ollaan super täpinöissämme, että päästään nyt taas kuiskuttelemaan teidän korviin meidän juttuja!

Meillä tunnetusti riittää vessatarinoita, sekä vitutuksen aiheita, joten mikä olisikaan parempi tapa startata tämä vuosi, kuin julkaista kauan odotettu Vittu Kun Vituttaa Part 2! Vessassa käynnin vaikeudet, lähettipalvelut, uusi perheenjäsen, kosteaksi jäänyt pyyhe – näitähän riittää. First world problems, tietenkin, mutta välillä on hyvä purkaa ja vittuuntua ihan luvan kanssa! Mikä sua vituttaa?

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *