Skrollaa alas
en
fi

TOKSINEN SOMEÄHKY JA IG-SALALIITTOTEORIA / OLOHUONE-PODCAST

15 helmikuun, 2020
naaGOlohuone-coverkuva02

Instagramin täydellisiksi muokattuihin malleihin itsensä vertailu, paniikkia lietsovat klikkiotsikot ja whatsappin ryhmäkeskustelujen viestitulvat. Oletko koskaan oikeasti miettinyt, minkälainen somesisältö tekisi sulle hyvää? Tai mikä sitä vastoin vaikuttaa negatiivisesti henkiseen hyvinvointiisi? Tän viikon jaksossa mä ja Valtteri ruoditaan ruutuaikaamme ja laitetaan päivittäin käyttämämme sovellukset syyniin!

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *