Skrollaa alas
en
fi

LOVE DOCTORS – RATKOTTIIN TEIDÄN ONGELMAT / OLOHUONE-PODCAST

5 maaliskuun, 2020
Olohuone-coverkuva02

Mitä tehdä, jos yksi on yökukkuja ja toinen ei saa nukahdettua yksin?

Entäpä silloin, kun ajatukset yhteisen kodin siisteyden ylläpidosta ovat aivan vastakkaiset?

Ja mikä tärkeintä, kuinka yhteiset herkut jakaantuvat tasaisesti kun syömistahdit ovat valovuosien päässä toisistaan?

Viime viikolla laitoin @olohuonepodcast instaan kuvan, minkä yhteydessä kerroin Valtterin herättäneen mut sen herätyksillä ja mies itse käänsi kylkeä ja jatkoi kuorsaamista. Tästä inspiroituneena tällä viikolla ratkotaan teidän kuuntelijoiden meille lähettämiä yleisiä parisuhdeongelmia. Jaksossa paljastetaan mitkä ongelmista on meille tuttuja meidän omasta parisuhteesta ja miten ollaan päädytty ratkaisemaan ne vai ollaanko?

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *