Skrollaa alas
en
fi

JOS SAISIMME LAPSEN / OLOHUONE-PODCAST

13 maaliskuun, 2020
Olohuone-coverkuva02

Tykkäsitte tosi paljon meidän Erotreeni -jaksosta, jossa me kuviteltiin meidän ero ja mietittiin miten jaettaisiin yhteinen koti, ystävät ja koirat. Mennään nyt hieman nurinkurisessa järjestyksessä, mutta tuosta jaksosta inspiroituneena, tänään me puolestaan saadaan vauva. Tämä ei ole ehkä se loogisin jatkumo erolle, mutta ehkä näinkin voi käydä. 😀

45 minuutin aikana ei päästä kasvattamaan mielikuvitusvauvasta aikuista, mutta kerkesimme puhua muun muassa nimistä, sukupuolisensitiivisestä kasvatuksesta, sekä lapsen laittamisesta someen. Asia, jota ei saatu ratkottua ja mietityttää yhä on, että voimmeko homomiehinä edes koskaan toteuttaa haavetta vanhemmuudesta…

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *