Skrollaa alas
en
fi

TOTTA VAI TARUA? / OLOHUONE-PODCAST

19 maaliskuun, 2020
naaGOlohuone-coverkuva02

Nyt korjataan väärinkäsityksiä! Etenkin tänä aikana on hyvä oli mediakriittinen, koska koronaviruksesta on liikkeellä paljon valheellista faktaa. Kaikkea kuulemaansa ja lukemaansa ei kannata uskoa. Uskottaviltakin kuulostavat asiat saattavat olla tarua ja tän viikon jaksossa päätimme todistaa sen taklaamalla jopa universaaleihin mittoihin levinneitä myyttejä.

Mikä hiuksiin liittyvä harhaluulo turhauttaa kampaajia eniten?

Syökö ihminen tosiaan keskimäärin kahdeksan hämähäkkiä elämänsä aikana?

Kuinka monta vuotta purkalla oikeasti kestää kulkeutua ruoansulatuksen läpi?

Kyytiä saavat myös lintu-, unissakävely- ja alkoholi-aiheiset kansantarut, ja jaksossa vierailee yllättäen myös naistentautien professori Naakka! 😀

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *