Skrollaa alas
en
fi

Q & A – VIHDOINKIN / OLOHUONE-PODCAST

2 huhtikuun, 2020
naaGOlohuone-coverkuva02

Tätä on odotettu! Tällä viikolla oli teidän vuoronne kysyä kysymykset Olkkarin Instagramin puolella, ja vastauksiahan riittää! Mitkä meidän arkirutiineista ovat muodostuneet rakkaimmiksi? Mikä piirre poistettaisiin toisistamme? Ja kerrotaan rehellisesti, mitä meille ihan oikeasti kuuluu? Luvassa myös mun tukkasalaisuuksia ja meidän molempien todellinen mielipide Espoosta näin yli vuoden täällä asumisen jälkeen!

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *