Skrollaa alas
en
fi

VASTAUKSIA TEIDÄN KYSYMYKSIIN OSA 1

17 huhtikuun, 2020
naaGKemijärvi1

Oletko koskaan luntannut koulussa jos oot niin montako kertaa?

Olen luntannut kerran ala-asteella englannin kokeessa. Vaikka en jäänyt kiinni, jäi se viimeiseksi kerraksi.

Kenet kolme henkilöä ja mitkä kolme ruokaa valitsisit autiolle saarelle?

Valtterin, mun siskon ja… eikun muutan sittenkin vastausta! Hierojan, baarimikon ja kokin. Ruoiksi valitsen mojito, lasagnen ja Ben&Jerry’s Topped Salted Caramel Brownie -jäätelön.

Vinkkejä kuinka kasvattaa pitkä tukka?

Paras vinkki on, että on hyvät hoitotuotteet, koska silloin tukka ei katkeile eikä tule huonoja latvoja, joita täytyisi leikata pois. On myös erilaisia hiustenkasvua vauhdittavia tuotteita, joita kannattaa kokeilla. Mä olen käyttänyt kasvatusvaiheessa useita eri tuotteita, mutta tässä seuraavaksi lista (sisältää mainoslinkkejä) parhaista tuotteista hiusten kasvatukseen, mutta myös hiusten ylläpitoon:

LANZA Healing Nourish Stimulating Shampoo
LANZA Healing Nourish Stimulating Conditioner
LANZA Healing Strength Neem Plant Silk Serum
LANZA Keratin Healing Oil Smooth Down Spray
LANZA Healing Style Thermal Defense Spray
LANZA Healing Moisture Noni Fruit Leave-In Conditioner
LANZA Keratin Healing Oil Intensive Hair Masque
LANZA Healing Nourish Stimulating Treatment
HALO BEAUTY Hair, Skin & Nails Booster

Miten jaksat olla ny kotona ku on tää korona aika?

Me onneksi Valtterin kanssa ollaan muutenkin kotihiiriä, joten kotona olo ei ole ollut meille yhtä vaikeaa kuin monille muille. Toki välillä tuntuu, että seinät kaatuu päälle, mutta sitten olen lähtenyt luontokävelylle yksin tai koirien kanssa. Ollaan yritetty keskittyä Valtterin kanssa positiivisiin asioihin ja niihin mitä vapaaehtoinen karanteeni mahdollistaa, eikä niihin mistä ollaan jouduttu luopumaan.

naaGKemijärvi5

Mikä on sun suosikki hiustyyli itselläsi?

Apua, tämä on hankala kysymys! Mulla on ollu vaikka minkä väristä ja mallista tukkaa, koska kyllästyn nopeasti asioihin ja etsin aina uusia asioita tyyliin ja elämään yleensäkin. Tällä hetkellä tykkään tottakai nykyisistä hiuksista, mutta olihan se 2015 vuoden blondi tukka ikoninen, vaikka nykyään se olisi ehkä hieman lapsellinen.

Instagram vai YouTube?

Vaikka tykkään videoiden kuvaamisesta, sanon silti Instagram. Mä koen, että pystyn järjestämään ajatukseni paremmin kirjoittamalla, kun taas videoilla selitän asiat usein vaikeasti ja epäselkeästi. Kirjoittamisen lisäksi Instagramissa yhdistyy valokuvaaminen, jota rakastan.

Mikä on pahin mitä olet tehnyt vanhemmilta salaa?

Joskus lapsena pelannut pullonpyöritystä kahdestaan naapurin tytön kanssa meidän varastossa ja tehtävän myötä (tottakai mun toimesta) päätynyt pussailemaan hänen kanssaan. Tosin en mä tiedä oliko tässä mitään pahaa, mutta sillon se tuntui asialta, jota täytyi salailla.

Kuinka pitkä oot?

Oon 172,5 cm, mutta kengät jalassa 175 cm. Sen voi puolestaan pyöristää 180 cm:iin eli käytännössä olen 180 cm.

naaGKemijärvi3

Onko maailma menossa sun mielestä huonompaan vai parempaan suuntaan?

Tämä riippuu vahvasti siitä mitä asiaa tarkastellaan, sillä moni asia menee parempaan suuntaan ja osa huonompaan. Sosiaalinen media on tuonut mukanaan paljon pahaa, kuten nettikiusaamisen, mutta moni on löytänyt tätä kautta itselleen ystäviä tai muuta apua yksinäisyyteen. Teknologian kehittyminen on lisännyt ympäristön kuormitusta, mutta mahdollistanut uusien laitteiden ja lääkkeiden myötä paremman sairaanhoidon. Jos ihmiskunnan kannalta ajatellaan ollaan menty parempaan suuntaan, ainakin ihmisten kasvavan elinajanodotteen perusteella, mutta maapallon kannalta puolestaan ei.

Mitäs meinasit tehdä kesällä?

Tämä kysymyksen asettelu on hauska, koska nimenomaan nyt voidaan puhua vain asioista joita meinasin tehdä kesällä. 😀 Meillä oli varattuna reissu Los Angelesiin, joka on jo peruutettu. Valtterin porukoilla on mökki varattuna kesälle, jonne meidän olisi myös tarkoitus mennä, mutta vähän epäilen senkään onnistumista, mutta saa nähdä. Muita suunnitelmia ei keretty tehdä kesälle ennen koronaviruksen leviämistä ja sen jälkeen ei puolestaan olla uskallettu tehdä suunnitelmia, koska tuntuisi pahemmalta, jos ne joutuisi perumaan.

Oletteko Ainon kanssa enää tekemisissä? Vaikuttaa, että välinne ovat erkaantuneet.

Monilla seuraajilla on outo tapa luulla, että välit ovat erkaantuneet tai jopa riitautuneet toisen somattajan kanssa, jos meitä ei olla hetkeen nähty toistemme somekanavissa. Ennen me nähtiin Ainon kanssa paljon enemmän, sillä asuttiin lähes naapurissa ja käytiin usein samoissa tapahtumissa, minkä jälkeen jäätiin hengaamaan. Me myös kuvattiin useammin videoita yhessä, jonka jälkeen saatettiin viettää aikaa yhdessä. Nykyään asutaan eri kaupungeissa, ollaan vähennetty tapahtumissa käyntiä, eikä olla koettu yhteisvideoita sisältöihimme sopiviksi. Tästä syystä näkeminen on luonnollisesti vähentynyt. Lisäksi Ainosta on tainnut tulla mun tavoin enemmän kotihiiri. Se, että nähdään harvemmin ei tarkota, että Ainosta olisi tullut mulle millään tapaa vähemmän tärkeä tai välit olisi erkaantuneet. Nykyisessä elämäntilanteessa ei vaan nähdä yhtä usein.

Minkä asian olisit tehnyt toisin?

Mä en olisi tehnyt mitään elämäni isoja päätöksiä toisin, koska ikinä ei voi tietää mitä vaikutuksia sillä olisi muihin asioihin. Myönnän välillä kuitenkin miettiväni, että jos en olisi muuttanut niin kauhealle kiireellä pois Oulusta, olisiko jotkut ystävyyssuhteeni säilyneet parempana. Toisaalta taas ei voi tietää, että olisiko puolestaan mun ja Valtterin kaukosuhde kestänyt yhtä tai kahta lisävuotta.

naaGKemijärvi6

Oletko koskaan katunut yrittäjyyttä ja miettinyt tekeväsi mielummin töitä jollekin toiselle?

Mä en ole koskaan tosissani katunut yrittäjyyttä, koska tiedän yrittäjyyden sopivan mulle parhaiten. Välillä kuitenkin kun v*tuttaa järjetön verotus ja muut yrittäjän kulut tai stressaa asiat, joista ei palkansaajana olisi vastuussa, leikittelen ajatuksella kivasta päivätyöstä.

Ootko tyytyväinen ihmisiin keitä sulla on tällä hetkellä sun ympärillä?

Olen. Mä en pidä sellaisia ihmisiä mun ympärillä keistä en pidä, koska en koe että se on reilua niitäkään kohtaan.

Mistä tää sun nimi naaG tulee?

Olin aikoinaan IRC-Galleriassa nimimerkillä j4nn3_94, mutta kun musta alettiin puhua ”galtsufeiminä”, ystäväni ja hänen pikkusiskonsa oli sitä mieltä, että tuo nimimerkki ei toimi. Oli kuulemma liian vaikeaa sanoa esimerkiksi, että ”näin tänään j4nn3_94:n hengaavan Stockalla.” Yritettiin erilaisia variaatioita mun sukunimestä, mutta kaikki oli Galleriassa varattu. Lopulta kokeiltiin naaG nimimerkkiä ja se oli vapaana. Näin aloin käyttämään sitä IRC-Galleriassa. Kirjoitin tulloin jo blogia, jonka nimi oli niinkin omaperäinen kuin My Style & My Life. Kirjoitin nimimerkin vaihdon jälkeen blogiini, että haluaisin vaihtaa myös blogini nimen ja pyysin lukijoilta nimiehdotuksia. Sieltä tuli blogini nykyinen koko nimi eli naaG – not an average Guy, mutta yleensä käytän vain naaG nimeä kaikkialla, koska se on helpompaa.

Harrastatko mitään?

Kaikki harrastukseni kuten meikkaus, sisustaminen ja valokuvaaminen liittyvät jollain tasolla työhöni. Sellaisia työnkuvani ulkopuolelle jääviä harrastuksia mulla ei taida juurikaan olla, koska Valtteri ja meidän kaksi vauvaa vie kaiken vapaa-ajan.

naaGKemijärvi2

Onko teillä haaveena ostaa omistusasunto lähivuosina?

Meillä on sellainen tilanne, että voitaisiin ostaa asunto ja olen katsonutkin asuntoja jo pidempään. Itse asiassa se on mun harrastus, jonka olisin voinut vastata ylempään kysymykseen – tutkia myytäviä asuntoja. Meille ei kuitenkaan ole täysin selvää mitä tahdotaan omistusasunnolta tai mistä päin se ylipäätään haluttaisiin. Mikään asunto ei ole vielä tuntunut oikealta, mutta uskon, että lähivuosina kyllä ostetaan asunto.

Mitä tehdä kun intti jännittää? Kaikki se maskuliinisuus ja kapea mieskäsitys ahdistaa.

Mä olen ehkä väärä ihminen auttamaan, koska en ole itse käynyt inttiä. Lähipiirin kokemuksien perusteella suosittelen, että ei kannata mennä inttiin väkisin, jos se aiheuttaa suurta ahdistusta jo etukäteen vaan valitse mielummin sivari. Joskus jännittäminen on ollut turhaa, mutta joissain tapauksissa ahdistus on muuttunut intissä todella pahaksi jolloin on joutunut keskeyttämään asepalveluksen.

Onko oma varallisuus vaikuttanut perhe tai ystävyyssuhteisiin?

Mä en ole ainakaan huomannut, että sillä olisi ollut minkäänlaista vaikutusta mun ja mun läheisten suhteisiin. Usein varallisuus saattaa aiheuttaa kateutta, mutta mun läheiset tietää kuinka paljon mä teen töitä, joten he eivät todellakaan kadehdi tilannettani. Ehkä enemmän sillä on ollut vaikutusta ei niin läheisiin ihmisiin, jotka kuvittelee, että olen mun asemassa onnenpotkusta. Sitten on tietenkin myös tullut vastaan tahoja, jotka ovat yrittäneet hyötyä rahallisesti minusta, mutta yksikään heistä ei onneksi kuulu perheeseeni tai ystäviini.

naaGKemijärvi4

Postauksen kuvat on Kemijärveltä meidän mökiltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *