Skrollaa alas
en
fi

SIRKUSPELLESTÄ SOMETTAJAKSI – KAIKKI MEIDÄN TYÖT / OLOHUONE-PODCAST

23 huhtikuun, 2020
naaGOlohuone-coverkuva02

Tällä viikolla muistellaan Valtterin kanssa meidän urapolkuja! Millaisia töitä ollaan tehty ennen yrittäjyyttä? Mitä vanhoista työpaikoista ollaan opittu? Jaksossa selviää myös, missä työpaikassa mä opin avaamaan skumppapullon ja milloin Valtterin ei todellakaan olisi kannattanut nukkua pommiin… Onko aiemmasta työkokemuksesta ollut hyötyä meidän nykyisessä työssä?

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *