Skrollaa alas
en
fi

TABUJEN PYHÄ KOLMINAISUUS / OLOHUONE-PODCAST

5 toukokuun, 2020
naaGOlohuone-coverkuva02

Suomessa on kolme aihetta, joista ei yleensä puhuta kaverin tai tuttavan kanssa – tällä viikolla Valtterin kanssa pureudutaan niihin kokonaisen jakson verran! Rahasta, uskonnosta ja politiikasta puhutaan tällä kertaa suoraan. Paljonko YouTube -video vaatii työtunteja? Miksi poromiehiltä ei kysytä porojen määrästä? Puhutaanko uskonnostaan kavereiden kesken? Millaisia ajatuksia herää puoluepolitiikasta ja voiko lakeja laatia Raamattu kädessä?

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *