Skrollaa alas
en
fi

VAPPU VIIKONLOPPU PUHELINKUVINA

5 toukokuun, 2020
naaGVappu korona 2020 kollaasi 1

1. Me pidettiin Valtterin kanssa töistä vapaa vappu viikonloppu ja oltiin tietenkin kahdestaan kotona, kuten ollaan muutenkin oltu viime kuukaudet koronaviruksesta johtuen. Saa nähdä miten Lucky ja Frans reagoi, kun on aika palata normaaliin kiireisempään elämänrytmiin, sillä annetaan niille normaalistikin paljon huomiota, mutta nyt ollaan suorastaan hukutettu ne rapsutuksiin ja rakkauteen, sekä tehty vielä entistä pidempiäkin lenkkejä.

2. Meidän vappuaamun aamupalapöytä näytti tältä. Jouluna löydettiin uudestaan leipäjuusto ja lakkahillo, minkä jälkeen ollaan ostettu näitä välillä viikonlopun herkuiksi. Testattiin myös uusia omar-puusteja, mutta ne oli melko kuivia, vaikka maku olikin ihan hyvä. Me herkkujen asiantuntijat ei siispä suositella niitä.

3. Tässä oli mun ja Luckyn viikonlopun lookit. Kotona Valtterin kanssa vietetyssä vapussa ihanaa oli se, että ei tarvinnut laittautua vaan sai olla rennosti ilman meikkiä ja pukea päälle suosikkikotoilupaidan. Mun lisäksi myös Luckylla on ollu jo pidempään tällainen rennompi koronapeikko-lookki, koska ei olla päästy viemään sitä trimmaajalle, kun tavallisesti viedään joka kuukausi.

4. Tässä kuvassa näyttää, että Frans ja Lucky ei tule toimeen, kun eivät pysty edes katsomaan toisiaan, mutta oikeasti niistä on tullut jo läheiset veljekset. Parasta meidän kämpässä on, että alaovelta pääsee lähes suoraan tähän kauniiseen satamaan kävelylle.

naaGVappu korona 2020 kollaasi 2

1. Valtteri halusi ensimmäistä kertaa tehdä itse munkkeja tänä vappuna. Mä en ollut kovin innoissani tästä, koska en ole munkkien fani ja olisin mielummin leiponut jotain muuta. Lopulta kuitenkin kävi niin että meikäläinen popsi tyytyväisen puolet munkeista nassuun. Valtteri tekemät munkit oli sisältä ihanan taikinaisia, kun taas munkit yleensä on poikkeuksetta aika kuivia. En ois uskonut, että näin monen vuoden jälkeen alkaisin tykkäämään munkeista!

2. Nyt vain haaveilen, että mulla olisi käsissäni tuo kulho täynnä tuoreita munkkeja. 😀

3. Tehtiin joitain viikkoja sitten ensimmäistä kertaa pizzaa meidän grillin pizzakivellä ja siitä tuli ihan tajuttoman hyvää, joten päätettiin jo silloin, että vappuna voisi kokeilla uudestaan. Tällä kertaa tehtiin ainoastaan mozzarella-pestopizzaa, koska mozzarella paistuu grillissä täydelliseksi. Tää oli valehtelematta parasta pizzaa mitä olen syönyt!

4. Pizzakivellä paistaessa pizzan pohjasta tulee samanlainen kuin pizzerioiden pizzoissa, joten suosittelen hankkimaan pizzakiven grilliin, jos tykkää pizzasta yhtä paljon kuin me.

naaGVappu korona 2020 kollaasi 3

1. Vappuna hengatiin meidän parvekkeella samalla kun odotettiin pizzojen valmistumista. Meidän parveke alkaa olla valmiina kesää varten kunhan saadaan uudet sohvatyynyt paikalleen. Uusi matto olisi myös tarkoitus hankkia, koska aurinko poltti viime kesänä uuden tumman harmaan maton vaaleaksi ja sävy muuttui samalla ruman vihertäväksi. En kuitenkaan usko, että vielä kannattaa ostaa uutta mattoa, kun on pentu talossa, joten sen hankkiminen siirtyy todennäköisesti ensi vuoteen. 😀

2. Kippistettiin vapulle meidän parvekkeella. Ihan kivat nämä näköalat on pilviselläkin säällä.

3. GT, Skype ja ystäväni Sanna.

4. Kuten ollaan monesti mainittukin, ollaan Valtterin kanssa isoja The Real Housewives -sarjojen faneja ja Beverly Hills on ehkä oma suosikkini, koska kaikki näistä naisista on ikonisen upeita. Erityisesti Erika! Uusi kausi alkoi ihan vasta, joten katsottiin vappuna uusi jakso tästä, sekä New York Cityn versiosta.

Toivottavasti myös teillä oli maailman tilanteesta huolimatta ihana vappu! <3

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *