Skrollaa alas
en
fi

VALMISTUJAISET KORONAN AIKAAN JA PÄÄTTÄRIMUISTOT / OLOHUONE-PODCAST

28 toukokuun, 2020
naaGOlohuone-coverkuva02

Superisti onnea valmistuneille! Poikkeukselliset olosuhteet tänä keväänä ovat tuoneet omat haasteensa myös valmistujaisiin liittyen ja usean kymmenen henkilön sukujuhlat ovat ehdoton no-no. Tällä viikolla kysyttiin teiltä @olohuonepodcast Instagramissa, ketkä ovat valmistumassa tänä keväänä ja millaisia ajatuksia se herättää. Jaksossa muistellaan myös meidän valmistujaisia ja koulun päättäjäisiä.

Juhlittiinko Oulussa ja Espoossa samalla tavalla peruskoulun päättymistä?

Mihin ammattiin mä melkein päädyin?

Millaiset muistot Valtterilla on omista ylioppilasjuhlista?

Millaisia stipendejä me saatiin yläasteella?

Jaksossa pohditaan myös ovatko pääsykokeet tänä vuonna olleet tasavertaiset kaikille korkeakouluihin hakeneille ja pidetäänkö ammattikoulua ja lukiota samanarvoisina saavutuksina.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *