Skrollaa alas
en
fi

YRITTÄJÄSPESSU 1 – NÄIN SINUSTA TULEE YRITTÄJÄ / OLOHUONE-PODCAST

4 kesäkuun, 2020
yrittäjät

Yrittäjyydessä on paljon riskejä, yrittäjä on aina töissä ja samaan aikaan koko ajan vapaalla. Kuulostaako tutulta? Tällä viikolla puhutaan yrittäjyydestä nimenomaan meidän omien kokemuksien pohjalta!

Miten yritys perustetaan ja paljonko se maksaa?

Kehottiko opinto-ohjaaja miettimään yrittäjyyttä ammattina?

Mitä kaikkea voi laittaa kuuluisaan ”firman piikkiin”?

Mikä yritysmuoto tai toimialaluokitus pitää valita? Minkä mokan Valtteri teki aloittaessaan yrittäjänä?

Onko yritystoiminnan lopettaminen luovuttamista?

Yrittäjyys herätti paljon kysymyksiä @olohuonepodcast Instagramissa ja nyt vastataan niihin. Jakso on ensimmäinen osa yrittäjyydestä kertovaa Yrittäjyysspessu -sarjaa, jossa käydään läpi monelle mystistä alavalintaa – jos olet ikinä miettinyt, mitä yrittäjyys tarkoittaa niin nyt saat siihen konkreettisia vastauksia. Yrittäjyys koskettaa meitä kaikkia, sillä jos et itse ole yrittäjä tai kiinnostunut yrittäjyydestä niin todennäköisesti työskentelet jo tai tulet työskentelemään jonkun toisen yrityksessä.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *