Skrollaa alas
en
fi

POST-RONA NEWS & KESÄFIILIKSET / OLOHUONE-PODCAST

17 kesäkuun, 2020
naaGOlohuone-coverkuva02

Suomen hallitus on kertonut poikkeustilan olevan ohi ja jopa kannustanut kotimaan matkailuun. Tällä viikolla jaetaan meidän fiiliksiä liittyen nykyhetken tilanteeseen, tulevaan kesään ja juhannukseen sekä kerrotaan myös tämän hetken inhokki- ja suosikkiasioita.

Millaisia kesäsuunnitelmia meillä on?

Pelottaako koronavirus enää?

Mitä aiotaan tehdä juhannuksena?

Kuinka tärkeänä pidetään auringolta suojautumista?

Mikä on meidän kodin suosikkilaite tällä hetkellä?

Jaksossa selviää myös, mitä positiivista poikkeustilanne toi meidän kotiseudulle!

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *