Skrollaa alas
en
fi

PRIDE SPECIAL – ESIKUVAT / OLOHUONE-PODCAST

10 syyskuun, 2020
Olohuone 75

Tällä viikolla juhlitaan Priden merkeissä ja sen kunniaksi haluttiin tehdä aiheeseen liittyvä jakso. Tämän vuoden teemana on erilaiset esikuvat ja se, miten kaikki voivat olla esikuvia omassa arjessa ja omille läheisille. Jaksossa tutustutaan sateenkaarihistoriaan, josta löytyi yllättävääkin tietoa sekä käydään läpi meidän omaa kasvutarinaa seksuaalivähemmistöön kuuluvina.

Millaiseen muottiin mut laitettiin, kun tulin ulos kaapista?

Kuka on ollut Valtterin esikuva nuorempana?

Mitä esikuva meidän mielestä tarkoittaa?

Millaisina esikuvina me nähdään itsemme?

Mitä uutta me voitaisiin oppia seksuaali- ja sukupuolivähemmistöistä?

Jaksossa pohditaan myös, millaisia muutoksia Suomen lainsäädäntöön pitäisi tehdä ja miten jokainen meistä on oman elämänsä vaikuttaja.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

 

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *