Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: NÄIN PALJON TIENAAN JA TUHLAAN KUUKAUDESSA

28 syyskuun, 2020

Kaupallinen yhteistyö: Anyfin

Tällä videolla mä kerron sentilleen paljonko mä tienaan kuussa, mihin käytän rahaa ja paljonko, paljonko säästän ja puhun muutenkin tosi rehellisesti mun raha-asioista. Näytän videolla kuinka rakentuu mun henkilökohtainen kuukausibudjetti, sekä mun yrityksen kuukausibudjetti ja kerron kuinka sä voit tehdä sun oman kuukausibudjetin ja miksi sellainen kannattaa tehdä. Videolla kerron omista taloudellisista ratkaisuista ja käytän mun omia tuloja ja menoja esimerkkinä. Jokaisen talous on kuitenkin erilainen tuloista ja menoista riippuen, eivätkä kaikki vinkkini päde jokaisen talouteen.

Kerron videolla myös , joka on yritys, joka madaltaa nykyisten osamaksujen ja luottokorttien korkoa. Anyfin ei siis myönnä uusia lainoja, vaan ainoastaan jälleenrahoittaa jo olemassa olevia lainoja. Anyfinille hakemuksen tekemiseen riittää kuva tai PDF-tiedosto viimeisimmästä laskusta ja jos Anyfin pystyy tarjoamaan lainallesi matalamman todellisen vuosikoron, saat tarjouksen.

*Anyfin tarjoaa aina yksilöllisiä korkoja. Esimerkiksi: Kun nimelliskorko 24 kuukauden laina-ajalla olevalle 4000 euron suuruiselle luotolle on 9,48 % ja käsittelykulu on 2 euroa, todellinen vuosikorko on 11,09%. Luoton arvioitu kokonaiskustannus on 4454 euroa, kun asiakas maksaa lainan takaisin 24 kuukaudessa.*

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *