Skrollaa alas
en
fi

RÖSSYSTÄ KERMAMUNKKEIHIN – KAIKKI RUOASTA / OLOHUONE-PODCAST

8 lokakuun, 2020
olohuoneburger.final

Tällä viikolla meidän Olohuoneessa keskustellaan ruoasta! Toisille ruoka on aina nautinto, toisille polttoainetta. Kerrotaan Valtterin kanssa meidän omat suosikkiruoat ja ruokailutottumukset sekä puhutaan siitä, miksi ei yleensä syödä samaa ruokaa vaikka samoista ruoista pidetäänkin. Molempien suosikkiruoat ovat luonnollisesti meidän äitien tekemiä, mutta mitkä ovat meidän suosikkiruokia eri ravintoloiden listalta?

Mitä on rössypottu?

Miksi Valtteri ei pidä merenelävistä?

Onko jomman kumman ruokailutottumukset muuttuneet lapsuudesta?

Eroaako meidän arki- ja viikonloppuruoat toisistaan?

Kumpi piilotti lapsena leipää roskikseen?

Kumpi on saanut riisistä yliannostuksen?

Jaksossa keskustellaan myös food shamingista – onko hyväksyttävää inhota jotain ruokaa? Pohditaan myös sitä, miksi monet puuttuvat toisten ruokailutottumuksiin ja jopa heittävät muiden ruokaa roskiin.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *