Skrollaa alas
en
fi

TEIDÄN LIKAISET SALAISUUDET — OLOHUONE-PODCAST

15 lokakuun, 2020

Kaupallinen yhteistyö: Batiste

Olohuone 80

Viime viikolla kysyttiin meidän podcastin kuuntelijoiden noloimpia ja pimeimpiä salaisuuksia ja tunnustuksia – ja tunnustettavaa selvästi riitti! Tämän viikon jaksossa me reagoidaan kuuntelijoiden likaisiin salaisuuksiin, joista yllättävän moni liittyy kehollisiin toimintoihin, kostonhimoon, pikkurikoksiin ja seksiin.

Toimistotarvikkeiden kotiin vieminen työpaikalta on jo klassikko, mutta mitä syötävää yksi kuuntelija varastaa työpaikaltaan ja miksi?

Millainen on tosielämän Ulla Taalasmaa?

Miten toimia, jos olet joskus valehdellut olevasi puoliksi ruotsalainen?

Mihin tunnustukseen mä samaistun?

Mistä Valtterin luokkakaveri valehteli ala-asteella?

Miten voi maksattaa joululahjat jollain toisella?

Jaksossa me annetaan kuulijoille myös vinkkejä eri salaisuuksien käsittelemiseen sekä kerrotaan parhaat tipsit kuivashampoon käyttöön! Loppupuolella kuullaan myös ehkä pieni tunnustus multa ja Valtterilta…

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *