Skrollaa alas
en
fi

YRITTÄJÄSPESSU 2 : MITÄ SINNE FIRMAN PIIKKIIN VOI LAITTAA? / OLOHUONE-PODCAST

22 lokakuun, 2020
naaGOlohuone-coverkuva02

Nyt jatkuu kesällä aloitettu yrittäjyysspessu! Ensimmäisessä osassa käsiteltiin yrittäjyyden aloittamista ja yrityksen perustamista ja nyt toisessa osassa me kerrotaan, millaista on olla yrittäjä just tässä hetkessä: mikä kaikki yrittäjyydessä ärsyttää meitä ja mitkä on niitä hyviä puolia.

Miksei meillä ole yhteistä yritystä?

Saako yrittäjä mitään yhteiskunnan tukia?

Mikä syö mun motivaatiota yritystoiminnasta?

Missä Valtteri epäonnistuu vuosi toisensa jälkeen?

Miksi vaikuttajan työstä on vaikea olla pitkällä lomalla ja kumpi meistä tarvii enemmän lepoa?

Onko yrittäjä paremmassa vai huonossa asemassa kuin palkansaaja esimerkiksi lääkäriaikaa varatessa?

Jaksossa me pohditaan myös, onko yrittäjä koskaan lomalla ja kerrotaan, mitä kaikkea voi laittaa kuuluisaan firman piikkiin. Annetaan Valtterin kanssa myös meidän parhaat neuvot uusille yrittäjille – miksi oman työn hinnoittelu on niin tärkeää?

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *