Skrollaa alas
en
fi

OUTOJA SATTUMUKSIA VAI VIESTEJÄ TUONPUOLEISESTA? / OLOHUONE-PODCAST

29 lokakuun, 2020
naaGOlohuone-coverkuva02

Halloweenin kunniaksi kysyttiin meidän podin Instagramissa seuraajien pelottavimmista yliluonnollisista tapahtumista ja tosielämän kauhukokemuksista, eli jakso on täynnä selkäpiitä karmivia tarinoita. Monet saavat erilaisia viestejä tuonpuoleisesta, toiset selkeämpiä ja toiset hämärämpiä.

Millaisia outoja tapahtumia meidän kodissa on kuluneella viikolla tapahtunut?

Miksi erikoiset tapahtumat sijoittuvat yleensä tiettyyn aikaan vuodesta?

Miksi toiset ihmiset kokevat enemmän yliluonnollisia sattumuksia?

Miksi jotkut jäävät kummittelemaan maan päälle?

Vaikuttaako asuinalueen historia outoihin sattumuksiin?

Aistivatko eläimet herkemmin värähtelyjä tuonpuoleisesta?

Miksi meidän ystävä ei halunnut vuosi sitten osallistua vastaavanlaisen jakson äänittämiseen?

Jaksossa me mietitään myös, että avaako spiritismi portteja tuonpuoleiseen ja voiko pelottavista asioista puhuminen tuoda henkimaailman olentoja lähemmäs – eli voiko viaton keskustelu tuoda harmia myöhemmin?

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *