Skrollaa alas
en
fi

VEROT JULKI JA KISSAT PÖYDÄLLE / OLOHUONE-PODCAST

5 marraskuun, 2020
naaGOlohuone-coverkuva02

Koko kansakuntaa puhuttava päivä on täällä taas, eli verotiedot on julkaistu! Eli tällä viikolla Olohuoneessakin keskustellaan samasta asiasta, mikä varmasti puhuttaa myös monessa kahvipöydässä. Kirjoitin aiheesta eilen blogipostauksen, jossa käyn läpi omia fiiliksiä enemmän aiheeseen liittyen. Postaukseen pääset tästä.

Miksi verotiedot ovat Suomessa julkisia?

Paljonko yhteiskunnalle maksaa yksi vuosi peruskoulua per oppilas?

Otsikoiko media tuloista reilulla tavalla?

Onko omien verotietojen salaaminen epäilyttävää vai ymmärrettävää?

Jaksossa me kerrotaan myös meidän omat liikevaihdot ja ansiotulot, eli paljonko oikein tienattiinkaan vuonna 2019?

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *