Skrollaa alas
en
fi

MAAILMANLOPUN SUUNNITELMIA W/ ELLINOORA / OLOHUONE-PODCAST

marraskuu 19, 2020
Olohuone 85 1 blogi

Meidän Olkkarissa on tällä kertaa pitkästä aikaa vieras! Vieraaksi saatiin upea Ellinoora, jolta tulee uusi single Dinosauruksii huomenna 20.11.2020. Jaksossa pohditaan Ellinooran kans monenlaisia lopullisia kysymyksiä ja mietitään, miten reagoitaisiin, jos maailmanloppu tulisi vuorokauden kuluttua.

Kuka meistä haluaisi kertoa maailmanlopusta vain ilkeille ihmisille?

Keneen Helmiä ja sikoja on tehnyt aikoinaan suuren vaikutuksen?

Millasia ajatuksia meillä herää ystävyyden loppumisesta?

Kuka haluaisi pyytää anteeksi omia ilkeitä sanoja ensisijaisesti itseltään?

Millaisia rikoksia me tehtäisiin viimeisen vuorokauden aikana?

Jaksossa keskustellaan myös pelottavista uimahypyistä, yöunien tärkeydestä ja 90-luvun parhaista lastenohjelmista. Kuullaan myös Ellinooralta, miten hänen uusi kappaleensa syntyi ja millaiset fiilikset hänellä on juuri ennen uuden musiikin julkaisua.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *