Skrollaa alas
en
fi

TYÖNTEKIJÄMME TOTUUS SOMEKULISSEISTA / OLOHUONE-PODCAST

26 marraskuun, 2020

Kaupallinen yhteistyö: Xiaomi

Olohuone 86 1

Olohuoneessa on tälläkin viikolla vähän erilainen kokoonpano, sillä studiossa on mukana mun lisäksi meidän yhteinen työntekijä ja mun pitkäaikainen ystävä, eli Sanna. Sanna on vastaamassa kuuntelijoiden kysymyksiin siitä, millaista on tehdä töitä vaikuttajille. Jaksossa kuullaan muun muassa, millaisia työnantajia me Valtterin kanssa ollaan kulissien takana! Kerron jaksossa, miksi juuri nyt oli oikea aika työntekijälle ja miksi päädyttiin valitsemaan juuri Sanna meille töihin.

Miten henkilöbrändille työskentely eroaa muusta sisällöntuotannosta?

Mitä uutta Sanna on oppinut työssä?

Millaisia työtehtäviä vaikuttajamarkkinoinnissa on?

Tuntuuko työ oikealta työltä?

Mikä on mussa ja Valtterissa työnantajana parasta ja mikä huonointa?

Kuinka paljon töitä tehdään yhden Instagram-kuvan eteen?

Mitkä ovat parhaita työsuhde-etuja?

Jaksossa kerrotaan myös, tuoksuuko olohuoneessa aina vain kauralatte ja millaisesta koulutus- ja työtaustasta on juuri tässä työssä etua. Puhuttiin Sannan kanssa myös paljon mun uudesta puhelimesta, eli Xiaomi Mi 10 T Pro 5G:stä. Nyt Black Friday -viikolla puhelimen ostajat saa kaupan päälle Xiaomin varsi-imurin! Tarjous on voimassa Xiaomin virallisilla jälleenmyyjillä, eli mm. Elisalla, Telialla, DNA:lla, Verkkokauppa.comissa, Powerissa sekä Gigantissa. Kerroin mun käyttökokemuksesta enemmän aiemmassa postauksessa, postaukseen pääset tästä!

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Olohuone 86 2 Olohuone 86 3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *