Skrollaa alas
en
fi

VAIN SUOMI-JUTUT: SOPII KUIN NYRKKI SILMÄÄN / OLOHUONE-PODCAST

6 joulukuun, 2020
Olohuone 87

Hyvää syntymäpäivää, Suomi! Tänään vietetään 103-vuotiaan kotimaamme synttäreitä ja vaikka Linnan juhlia ei tänä vuonna järjestetäkään, ei se juhlahumua haittaa. Itsenäisyyspäivän kunniaksi me istahdettiin Valtterin kanssa meidän olohuoneen sohvalle ja kaadettiin laseihin kuohuvaa (kauralatten tuoksu ei tällä kertaa ole siis läsnä) ja pohdittiin hieman suomalaista kulttuuria.

Mikä kaikki on meillä normaalia, mutta ehkä naurattaa maailmalla?

Miksi bussipysäkeillä pidetään vähintään kahden metrin turvaväli muihin koronasta huolimatta, mutta saunassa voidaan istua ilkosillaan vierivieressä?

Montako sanaa Suomen kielessä on lumelle?

Onko ovisilmän suojan poistaminen normaalia, jotta voit vakoilla naapureita paremmin?

Kuuntele jakso ja tee itsekin hulvattomia huomioita omalaatuisista tavoistamme. Jakso löytyy myös poikkeuksellisesti videomuodossa mun Joulukalenterin kuudentena luukkuna, eli tällä kertaa voit sekä kuunnella että katsoa uusimman jakson. Video löytyy tietenkin mun YouTube-kanavalta.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *