Skrollaa alas
en
fi

YSTÄVÄNPÄIVÄLAHJA X 10 IDEAA

5 helmikuun, 2021

Ystävänpäivälahja miehelle, naiselle, ystävälle, siskolle, veljelle tai ihan kelle vain – Tässä on kymmenen ystävänpäivälahjaideaa, jotka eivät katso sukupuolta. Mä yritin tovi sitten googletella hyviä lahjaideoita, mutta ne olivat luokkaa kaulakoru, rannekello ja korvikset. En löytänyt yhtään listaa missä olisi oikeasti uhrattu edes muutama ajatus lahjaideoiden suhteen, joten päätin tehdä itse oman listan parhaista ystävänpäivälahjaideoista, koska en usko olevani ainut näitä googlettanut.

Postaus sisältää mainoslinkkejä
naaGnaagYstävänpäivälahja vinkit9

Interflora

Kukkalähetys tärkeälle ihmiselle on perinteinen ystävänpäivälahja, mutta syystä – se saa lähetyksen saajan varmasti hymyilemään. Kukkalähetyksiä on ihana saada, mutta en tiedä miksi ainakin mulle niiden lähettäminen on tuntunut isolta kynnykseltä. Etenkin kun todellisuudessa kukkalähetyksen lähettäminen on helppoa ainakin Interfloran kautta. Interflora on maailmanlaajuisesti toimiva itsenäisten kukkakauppayrittäjien organisaatio ja Suomessa yrittäjiä on yli 300, joten sen kautta kukkalähetyksen saa tilattua melkeinpä minne päin vain. Sivuilta löytyy erikseen oma kategoria ystävänpäiväkimpuille, josta löytyy monenlaisia tuotteita ja kassalla lähetykseen voi lisätä vielä kuvallisen kortin, sekä suklaata tai toffeeta. Sen jälkeen kun muutama vuosi sitten tutustuin Interfloraan, oon lähettänyt mun läheisille kukkalähetyksiä pienempinäkin merkkipäivinä. Tilaa kukkalähetys täältä.

naaGnaagYstävänpäivälahja vinkit1

What Do You Meme? -lautapeli

Jos sä etsit lahjaa sille tyypille, joka jatkuvasti tägäilee sua hauskojen meemien alle (jopa riesaksi asti) niin se on ehdottomasti tässä. Pelissä yksi toimii tuomarina, joka valitsee kuvan ja pelaajien täytyy valita kuvaan sopiva hauska kuvateksti. Tuomari päättää aina kierroksen voittajan, joten tuomariksi kannattaa valita se oman kaveriporukan huumorintajuisin tyyppi. Koko pelin voittaja on se, joka on voittanut eniten kierroksia. Tilasin tän pelin meille tammikuussa ja tää on ehdottomasti hauskin lautapeli sitten Monopolyn. Osta suomenkielinen versio täältä ja englanninkielinen versio tästä.

naaGnaagYstävänpäivälahja vinkit2

KOCOSTAR Home Spa Kit

Tämä paketti sisältää kaiken tarpeellisen täydelliseen kotihemmotteluun. Paketin mukana tulee neljä erilaista ”naamiota” jotka hoitavat kuntoon kädet, jalat ja kasvot. Tammikuun ensimmäisenä päivänä päätin uuden vuoden kunniaksi vetää naamiosukat jalkoihin ja hoitavat käsineet käsiin ja asetin kasvonaamion naamalle. Siinä mä sitten loikoilin hetken sohvalla Netflixiä katsoen ja näiden jälkeen tuntui siltä, että olen ihan uusi versio itsestäni. Erityisesti olin yllättynyt pakettiin kuuluvista kuorintasukista, sillä niiden jälkeen mun jalat lähti kuoriutumaan ihan kunnolla. Jalat tuntuu jo nyt ihanan pehmeiltä, vaikka en ole vielä käyttänyt paketin mukana tulevia toisia sukkia, jotka ovat hoitavat sukat. Tää hemmottelusetti on musta ihan täydellinen ystävänpäivälahja etenkin näinä aikoina, joten tää on lahja, jonka itse ajattelin antaa muutamalle ystävälle tänä vuonna. Tilaa paketti täältä.

naaGnaagYstävänpäivälahja vinkit6

Granitin lasipurkki + sydänkonvehdit

Mä rakastan saada lahjoja, joissa pakkaus on osa lahjaa. Kaikki purkit ja purnukat on ihania, koska kaapeista löytyy aina jotain, minkä voisi purkittaa. Näin kaapit pysyy siistissä järjestyksessä ja tavarat on helppo löytää. Tämä Granitin lasipurkki on todella nätti ja täällä voi säilyttää tuikut, lankakerät, jauhot tai melkeinpä mitä vain. Lasipurkin sisälle voi tehdä itse granolan tai sen voi täyttää esimerkiksi näillä Granitin söpöillä sydänkonvehdeilla, kun sen antaa lahjansaajalle. Osta lasipurkki tästä ja sydänkonvehdit tästä.

Ystävänpäivä

Acqua Di Parma Colonia -hajuvesi

Tämä Acqua Di Parman ihanan sitruksinen, mutta pehmeä Colonia unisex tuoksu sopii ihan kaikille ja hajuvesi on aina varma lahja. Tuoksu on arvokas, mutta sopii hyvin myös arkeen, joten siksi tämä onkin suosikkituoksujani. Osta tämä tai jokin muu tuoksu täältä.

naaGnaagYstävänpäivälahja vinkit4

Dorre Orda -juustoveitsisetti

Meidän on pitkään pitänyt ostaa juustoveitset, mutta muistetaan se vasta sitten, kun ollaan laittamassa juustoja pöytään. Muutama viikko sitten kun oltiin taas syömässä juustoja päätin, että nyt mä tilaan meille juustoveitset, kun kerrankin muistan ja löysin nämä aivan ihanat veitset. Uskon, että aika monella on sama tilanne juustoveitsien kanssa kuin meillä oli, eikä kaikki koe juustoveitsiä niin tarpeelliseksi, että ostaisi ne itse, joten siksi juustoveitset ovat hyvä lahja. Juustoveitset voit ostaa täältä. Ja hei jos sulla on tarvetta joillekin keittiöjutuille, kannattaa tsekata Kitchentime -verkkokaupan muukin valikoima, koska heiltä löytyy esimerkiksi ihania astioita todella edullisesti.

naaGnaagYstävänpäivälahja vinkit5

Homer -kynttilänjalka

Hemtexin Homer -kynttilänjalan ajaton muotoilu tekee siitä varmasti mieluisan ystävänpäivälahjan jokaiselle. Näistä löytyy neljä ihanaa värivaihtoehtoa eli roosan ja mustan lisäksi myös valkoinen ja harmaa. Näitä ei todellakaan ole hinnalla pilattu, joten tilasin meillekkin näitä kaksi. Osta kynttilänjalka täältä.

naaGnaagYstävänpäivälahja vinkit3

The Ordinary Skin Care Trio

Mua muuallakin seuraavat ovat jo varmaan kyllästymiseen asti nähneet mun hehkuttavan The Ordinaryn tuotteita, mutta niitä ei vain voi kehua liikaa. Ihonhoitotuotteissa jos mä en heti näe tai tunne tuloksia mun kasvoissa, mä menetän uskon niihin. Siksi mä varmaan tykkäänkin The Ordinaryn tuotteista, koska ne on tunnettu tehokkaista tuotteistaan. Skin Care Trio nimensä mukaisesti sisältää nämä kolme tuotetta, joista AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution -kuorintaneste on mun suosikki, sillä sen käytön jälkeen tuntuu kuin yhden senttimetrin kerros olisi kuoriutunut kasvoilta. Mun iho ei ole koskaan näyttänyt yhtä hyvältä kuin tämän tuotteen löytämisen jälkeen. Lisäksi pakkaus sisältää Matrixyl 10% + HA -kasvoseerumin ja 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil -ruusunmarjaöljyn, jotka yhdessä auttavat ihon pysymään kosteutettuna ja nuorekkaana. Kun käyttää näitä yhdessä, ei tarvitse välttämättä ollenkaan kosteusvoidetta. Nämä The Ordinaryn tuotteet soveltuvan hyvin ystävänpäivälahjaksi, sillä yksinkertaiset pakkaukset ovat monen mieleen ja pipetti, jolla tuotetta annostellaan antaa ylellisen fiiliksen, vaikka tuotteet ovatkin edullisia. Osta setti täältä.

naaGnaagYstävänpäivälahja vinkit8

Suklaapommisydän kuumaa kaakaota

Nämä sopivat lahjaksi, mutta miksei myös muuten vain ystävänpäivän illan lämmikkeeksi. Suklaapommisydän lasketaan kuumaan maitoon ja se sulaa herkulliseksi kaakaoksi. Sydän on päällystetty punaisella puuterisella sokerilla, joka värjää kaakaon suloisesti vaaleanpunaiseksi. Pommin sisällä on herkullisia minivaahtokarkkeja. Mua jäi harmittamaan kun viime jouluna suklaapommit oli myyty kaikkialta loppuun, joten oli aivan pakko tilata meille nämä sydämen malliset ystävänpäiväksi. Voit tilata suklaapommisydämet täältä.

naaGnaagYstävänpäivälahja vinkit7

Morphe Rosé Play Mini Eye Brush Set

Viime vuoden lopulla saatiin iloisia uutisia, kun Morphen tuotteet tuli myyntiin Kicksiin. Siveltimet soveltuvat hyvin lahjaksi, sillä niitä ei voi olla liikaa ja niissä ei kovin pahasti voi mennä pieleen. Puolestaan meikkejä toiselle ostaessa voi valinta mennä pahasti mönkään esimerkiksi sävyjen puolesta. Nämä neljä minisivellintä soveltuvat arkeen, mutta kokonsa puolesta myös mukaan matkalaukkuun. Morphen siveltimet ovat tyylikkään näköisiä ja hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyviä. Osta sivellinsetti täältä.

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *