Skrollaa alas
en
fi

DONITSEJA, JÄRJESTELYÄ JA KESKITTYMISVAIKEUKSIA / OLOHUONE-PODCAST

11 helmikuun, 2021
Olohuone 89

Vastakohtien sanotaan viehättävän toisiaan. Tällä viikolla me keskusteltiin Valtterin kans sellaisista asioista, joissa ollaan ihan täysin erilaisia! Toinen meistä ei käy koskaan ruokakaupassa ja toinen viettää 90% elämästään vessassa – arvaatko kumpi on kumpi?

Kuinka monta kertaa mä olen joskus tilannut päivässä ruokaa?

Miten Valtteri toimii suurten päätösten äärellä?

Kumpi meistä valitsee ajatusleikissä donitsit ja kumpi pizzan?

Kumpi kulkee enemmän alasti?

Jaksossa me pohditaan myös erilaisia tapoja siivota sekä kerrotaan miksi ei koskaan katsottu Game of Thronesin viimeistä kautta loppuun.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *