Skrollaa alas
en
fi

ELÄMÄ JÄRJESTYKSEEN – OLKKARIPSYKOLOGIT AUTTAMASSA / OLOHUONE-PODCAST

4 maaliskuun, 2021
naaGOlohuone-coverkuva02

Tässä jaksossa teille tutut jokaisen alan asiantuntijat eli mä ja Valtteri neuvotaan teitä erilaisissa pulmissa. Olohuonepsykologeina päästään vauhtiin ja tarjolla on teetä, sympatiaa ja neljä kuuntelevaa korvaa sekä luonnollisesti korvaamattoman arvokkaita ohjeita ja vinkkejä!

Miten kertoa appivanhemmille, ettei halua asua heidän kanssaan samassa rakennuksessa?

Mitä tehdä, kun ei voi tehdä mitään?

Miten saada hyviä puolia irti etäsuhteessa?

Voiko hellyydenosoituksista sopia ja neuvotella parisuhteessa?

Miten saada uusia ystäviä vieraassa kaupungissa?

Jaksossa me pohditaan ratkaisuja myös motivaation puutteeseen etäopiskellessa sekä annetaan ajanhallintavinkkejä arkeen. Kerrotaan teille myös, loppuuko työ tekemällä ja milloin on tehnyt tarpeeksi töitä.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *